ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αχαϊα: Έμαθαν στην κηδεία του το μεγάλο του μυστικό


Τo μεγάλο μυστικό του Αμπετ Χασμάν, στο οποίο ουδέποτε αναφερόταν δημοσίως, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του επικηδείου, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.
Στα 57 του χρόνια, ο εκλιπών αντιδήμαρχος είχε αποφασίσει να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, κάτι που έγινε. "Δεν το έλεγε πουθενά. Ομως μια μέρα με πλησίασε και με παρακάλεσε να τον βαπτίσω. Επέλεξε το όνομα Αλέξανδρος, όπως θα βαπτιζόταν λίγο αργότερα και ο γιος του.
Τον βάπτισα στο παρεκκλήσι της Επισκοπής" είπε ο Σεβασμιώτατος. Ανέφερε ένα ακόμη παράδειγμα για τον Ιορδανό στην καταγωγή Αμπετ Αλέξανδρο Χασμάν. Που δείχνει τη μεγαλοψυχία του. Δείτε το βίντεο... 
Λίγο αργότερα η Πάτρα αποχαιρέτισε τον Αμπετ Χασμάν. Τον γιατρό, τον αντιδήμαρχο, τον άνθρωπο. Στην κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο όλα θύμιζαν Μεγάλη Παρασκευή. Τόσος πολύς ήταν ο κόσμος. Πάνω από 4.000 άνθρωποι θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο. Την νεκρώσιμη ακολουθία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ο οποίος αποκάλεσε τον Αμπετ Αλέξανδρο Χασμάν φίλο και αδελφό.  
Και ένα ωραίο σχόλιο που ανήρτησε κάποιος στην πηγή του άρθρου
Έτσι αγαπάει καί τιμά ο Έλληνας τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που καί αυτοί αγαπάνε την Ελλάδα . Καί όλα τα άλλα που λένε μερικοί χλεχλέδες περί ξενοφοβίας καί ρατσισμού είναι για μπλά - μπλά καί σαχλαμάρα. Μπράβο στο Pathfinder γιά την ωραία καί άρτια παρουσίαση. CHARALABOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: