ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ένας άστεγος και ένας καλοντυμένος επιχειρηματίας περπατούν στο δρόμο... (video)!!

...ξαφνικά σκοντάφτουν και πέφτουν. Άραγε θα παίξει ρόλο η εμφάνισή τους για το αν θα τους βοηθήσουν οι περαστικοί; Δύο ηθοποιοί, μία κρυφή κάμερα και ένα άκρως απογοητευτικό συμπέρασμα.
Πριν ξεκινήσουν την καταγραφή των αντιδράσεων, οι συντελεστές του βίντεο, σκέφτηκαν ότι μάλλον θα δουν κάτι αναμενόμενο, δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει διαφορά και μάλλον έπρεπε να ψάξουν κάποια άλλη ιδέα.

Όταν όμως ξεκίνησαν σοκαρίστηκαν από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι κρίνουν ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλό του χωρίς να το πολυσκέφτονται…

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;

2 σχόλια:

Α.Τ.ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Πιστεύω ότι έγινε το ίδιο λάθος που γίνεται σε πολλές ανάλογες έρευνες. Όπως είναι παραφορτωμένος ο άστεγος, δύσκολα γίνεται αντιληπτό ότι έχει πατερίτσα. Επίσης η όλη του κίνηση πριν την πτώση παραπέμπει αβίαστα σε κάποιον που βρίσκεται υπό την επηρρεια μέθης ή ναρκωτικών, οπότε όποιος πάει να βοηθήσει είναι πιθανόν να βρει το μπελά του. Φυσικά για έναν σωστό Χριστιανό αυτό δεν δρα καταλυτικά στο να βοηθήσει, αλλά σε κάποιον που δεν είναι; Πόσο μάλλον που αναφερόμαστε για Αμερική. Αυτός στο ΑΤΜ που πάει να βοηθήσει τον καλοντυμένο, προσέχει μήπως πρόκειτια για παγίδα. Ας μην κρίνουμε μία συμπεριφορά, με μια πρώτη ματιά. Αν ο ίδιος καλοντυμένος είχε για "αντίπαλο" μιά ρακένδυτη όμορφη γυναίκα που λόγω ανέχειας δεν φορούσε και πολλά ρούχα, τότε θα βλέπαμε άλλο σκορ.

Αλέξανδρος είπε...

Ιωάννη, το γεγονός ότι είναι μεθυσμένος ή υπό την επήρρεια ναρκωτικών δε σημαίνει τίποτα. Ο μεθυσμένος κι ο ναρκωμένος δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και είναι συνήθως πολύ πιο ακίνδυνοι από έναν πλούσιο ο οποίος μπορεί να θιχτεί κι όλας που τον άγγιξες (!).
Κανέναν μπελά δε βρίσκεις.