ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σύγχρονοι διωγμοί Χριστιανών

Του Γρηγόρη Γ. Καλύβα
Ο Χριστιανισμός δέχεται τα τελευταία χρόνια πολλαπλές επιθέσεις ιδιαίτερα σε χώρες όπου κυριαρχούν φανατικοί ισλαμιστές με αποτέλεσμα τα θύματα – Χριστιανοί  να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο κάθε  χρόνο.
Είναι δύσκολο έως ανέφικτο να εντοπίσει κανείς τους δαιδαλώδεις μηχανισμούς - καθοδηγητές  των ακραίων ισλαμιστών και στις στοχεύσεις τους που δεν είναι άλλοι από το να δημιουργηθεί το πρελούδιο ώστε ο πλανήτης να περιέλθει σε έναν ιερό πόλεμο ο οποίος θα έχει βεβαίως  καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του κόσμου και του πολιτισμού.
Βεβαίως όταν μιλάμε για εξτρεμιστές ισλαμιστές πρέπει να αντιληφθούμε πως μιλάμε για την πλέον ακραία έκφραση Θρησκευτικού φονταμενταλισμού και  φανατισμού που δεν τιθασεύεται ούτε με διάλογο, ούτε με κατανόηση ακριβώς γιατί οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί – καθοδηγητές, έχουν καταφέρει να ελέγχουν το νου και την συνείδηση αυτών των ακραίων στοιχείων με συνέπεια να είναι τυφλά όργανά τους.
Στην ετήσια έκθεσή της για τις 50 χώρες που πρωτοστατούν σε επιθέσεις - διωγμό των χριστιανών, η οργάνωση «Open Doors», πιστοποίησε ότι διπλασιάστηκαν οι θάνατοι των χριστιανών το 2013 καθώς έχουμε 2123 δολοφονίες χριστιανών έναντι 1201 το 2012.
Μόνο στη Συρία, καταγράφηκαν επίσημα 1213 σεκταριστικές ανθρωποκτονίες κατά χριστιανών, μόνο τον τελευταίο χρόνο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός από τις εκτελέσεις, οι χριστιανοί είναι θύματα διακρίσεων, φυλακίσεων, επιθέσεων, σεξουαλικών κακοποιήσεων και εκτοπισμών από διάφορες χώρες μόνο και μόνο γιατί εξασκούν την πίστη τους.
Η πλέον εχθρική προς τους Χριστιανούς χώρα  εμφανίζεται σ΄ αυτήν την έκθεση να είναι η Βόρεια Κορέα όπου 50.000 με 70.000 χριστιανοί βρίσκονται έγκλειστοι σε στρατόπεδα κράτησης για εγκλήματα όπως η κατοχή μιας Βίβλου, ή το ότι πηγαίνουν εκκλησία ή ότι διαδίδουν την πίστη τους.


Το Νοέμβριο του 2013, αναφέρθηκε ότι 80 κρατούμενοι εκτελέστηκαν δημόσια οι περισσότεροι με την κατηγορία της κατοχής Βίβλου, ενώ η Συρία φιγουράρει στην 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των διωγμών κατά των χριστιανών, χωρίς δυστυχώς να διευκρινίζεται (προφανώς εσκεμμένα) ότι στην περίπτωση αυτή οι διώξεις δεν είναι κρατικές αλλά διεξάγονται από τους τζιχαντιστές που σύσσωμα υποστηρίζονται, για πολιτικούς λόγους, από τα Χριστιανικά κράτη της Δύσης.
Ας κάνουμε μια σύγκριση: Οι φανατικοί μουσουλμάνοι εξεγείρονται και απειλούν τον κόσμο με αιματοκύλισμα μόνο για τους στίχους που γράφει κάποιος  ανόητος κατά του Αλλάχ ενώ δεν κουνιέται φύλλο με τις εκατόμβες σφραγισθέντων Χριστιανών που συμβαίνουν ανά την υφήλιο.  
Μιλώντας για την μεταχείριση των χριστιανών η «open Dors» επισημαίνει πλήθος απαγωγών, δολοφονιών, λύτρων, βιασμών κ.λ.π, υπογραμμίζοντας ότι το 2013 ήταν μια τραγωδία για τους χριστιανούς της Συρίας.
Οι χριστιανοί συχνά πλήρωσαν με τη ζωή τους την πίστη τους. Επίσκοποι και καλόγριες απήχθησαν, πολιτικός αρχηγός βασανίσθηκε ως θανάτου, χριστιανικά χωριά κατελήφθησαν, εκκλησίες καταστράφηκαν και ομαδικοί τάφοι χριστιανών ανακαλύφθηκαν στην πόλη Saddad.
Οι φανατικοί ισλαμιστές δίνουν στους χριστιανούς την εξής εναλλακτική: Ισλάμ ή θάνατος. Σε όλα αυτά η Δύση απλά παρακολουθεί!!!
Όμως η Δύση δεν παρακολουθεί απλά. Το χειρότερο είναι ότι αποσιωπά και λογοκρίνει τα ειδεχθή εγκλήματα κατά των χριστιανών στην «σύγχρονη» Συρία αλλά και σε όλη την Ανατολή. Οι διωγμοί αποσιωπούνται συστηματικά από τη Δύση προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής (και σχεδόν όλες οι μη μουσουλμανικές μειονότητες) διώκονται ανηλεώς από τα σουνιτκά καθεστώτα. Δυστυχώς εκείνες οι δυτικές δυνάμεις που μπορούσαν ακόμη και με δηλώσεις, πόσω δεν μάλλον με πράξεις, να σταματήσουν αυτό το καθημερινό αίσχος, παρακολουθούν τους διωγμούς και τις σφαγές με αδιαφορία και περισσή αναλγησία.
Η απόλυτη ειρωνεία, αναφορικά με τους διωγμούς χριστιανικών μειονοτήτων στη Μέση Ανατολή, είναι ότι με εξαίρεση τη μοναρχική Ιορδανία, τα τρία καθεστώτα όπου οι χριστιανοί ένιωθαν ασφάλεια ήταν της Λιβύης, της Συρίας και του… Ιράν. Ακόμη και στην Αίγυπτο, το πιο ισχυρό θεσμικά αραβικό κράτος, άρχισαν οργανωμένοι διωγμοί, πυρπολήσεις εκκλησιών, ακόμη και σφαγές χριστιανών Κοπτών που αποτελούν περίπου το 10% του πληθυσμού. Οι διωγμοί, οι σφαγές και οι επιθέσεις εναντίον των χριστιανών της Συρίας, που κατά χιλιάδες διαφεύγουν προς τον Λίβανο και τη Δύση αφήνουν, πλέον, το από τη Δύση δαιμονοποιημένο Ιράν, ως το μόνο μουσουλμανικό κράτους όπου δεν υφίστανται συστηματικοί διωγμοί αλλοθρήσκων.
Γιατί όμως οι δυτικές δυνάμεις αδιαφορούν για τους καθημερινούς και συνεχής διωγμούς των αυτόχθονων χριστιανών της Μέσης Ανατολής ;
Όλα όσα τεκταίνονται στην θερμή περιοχή της Μέσης Ανατολής έχουν την μήτρα τους στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική στόχευση των Η.Π.Α. Τόσο το Δημοκρατικό Κόμμα, όσο και το Ρεπουμπλικανικό, υπήρξαν, για διαφορετικούς λόγους παρεμβατικά σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
Όποιος έχει διαβάσει τις μελέτες πολιτικής (policy papers) του CAP γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την ακολουθούμενη Αμερικάνικη εξωτερική πολιτική και στους δύο πόλους.
Γιατί, για παράδειγμα, διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις σήμερα, η σουνιτική Τουρκία; Γιατί η Σαουδική Αραβία, γιατί το Κατάρ και το Μπαχρέιν – όλα δηλαδή τα σκοταδιστικά και κλεπτοκρατικά καθεστώτα στη Μέση Ανατολή; Γιατί ανετράπη ο Καντάφι; Γιατί δεν στηρίχθηκε ο Μουμπάρακ; Γιατί πρέπει να ανατραπεί ο Άσσαντ ώστε να δοθεί το τέλειο κτύπημα κατά της Τεχεράνης;
Στην μελέτη της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής βρίσκεται και η απάντηση γιατί οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής έχουν αφεθεί στο έλεος των αδίστακτων και αιμοβόρων τζιχαδισστών του σουνιτικού Ισλάμ.
Όμως πάντα σε τέτοιου είδους στρατηγικές πολιτικές, υπεισέρχονται και ιδιοτελή κίνητρα και προσωπικές φιλοδοξίες. Δέστε: Το 2008, το κοινωφελές Ίδρυμα, William J. Clinton Foundation εξαναγκάσθηκε από την αμερικανική νομοθεσία να αποκαλύψει τους δωρητές του. Από τα στοιχεία του 2008 και μόνο, προέκυψε ότι η Σαουδική Αραβία, το Βασίλειο του Σκότους στη Μέση Ανατολή, μαζί με τα άλλα κλεπτοκρατικά σουνιτικά καθεστώτα, δώρισαν στο Ίδρυμα 46 εκατομμύρια δολάρια. Άλλοι δωρητές από σουνιτικά καθεστώτα δώρισαν άλλα ποσά της τάξης του 1-5 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα. Το Βασίλειο του Μπρόνεϊ για παράδειγμα, υπήρξε ένας από τους δωρητές.
Το 2008, η κυρία Κλίντον διεκδίκησε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία. Τελικά η κ. Κλίντον προέκυψε Υπουργός Εξωτερικών. Και ακόμη δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μελλοντικά την προεδρία. Τα πετροδολάρια λοιπόν, του κάθε σκοταδιστή παραμένουν πολιτικά χρήσιμα για το ζεύγος Κλίντον. Και εξαγοράζουν πολιτικές στην Ουάσιγκτον.
Υπάρχει και μια άλλη διάσταση που αφορά στο πιο επικερδές εμπόριο στον κόσμο, το εμπόριο όπλων.
Από τα 66 δις δολάρια που ανέρχονται φέτος τα έσοδα των ΗΠΑ από τις πωλήσεις όπλων παγκοσμίως, τα μισά πήγαν στη Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα του Κόλπου. Από αυτόν τον «τζίρο» τα 33 δις δολάρια πληρώθηκαν με ζεστό χρήμα. Οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες πλουτίζουν συνεχώς πουλώντας όπλα στα κλεπτοκρατικά καθεστώτα, αλλά και υποστηρίζοντάς τα ταυτόχρονα έναντι του σιιτικού Ιράν. Μέσα από αυτό το πρίσμα, εάν οι μουλάδες του Ιράν δεν υπήρχαν έπρεπε να εφευρεθούν!
Όλα αυτά είναι μόνο μια ανάγνωση το πώς διαμορφώνεται η κυρίαρχη εξωτερική πολιτική στην Αμερική και πως σ΄ αυτήν «χορεύουν» οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
Δυστυχώς αυτήν η πολιτική θα συνεχισθεί ακριβώς γιατί αποτελεί επιλογή όλων εκείνων των δυνάμεων που έχουν το απάνω χέρι στους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης  και στοχεύουν να αλλάξουν τον κόσμο, να ελέγξουν τους διαδρόμους ενέργειας και να συσσωρεύσουν το υπερεθνικό κεφάλαιο σε λίγους.


Και είναι όλα αυτά που θα πρέπει να μας προβληματίσουν ως λαό και ως έθνος και να χαράξουμε πολιτικές που δεν θα μας επιτρέψουν να ενταχθούμε στους μηχανισμούς του Εωσφόρου!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.johnleary.com/


Jesus said: “My people, I am warning you about the coming beast in the Antichrist, as you are seeing in this vision. I have blanked out his eyes because he will have demonic powers to entice you to worship him. He will appear as a man, but he will be very charismatic and with a forked tongue of deception and lies. He will try to solve the world's wars with talk of peace. He will be given control of the world government over the unions, but then he will become a tyrant ruler enforcing mandatory chips in the body of everyone, or they will be killed. During the Warning experience you will be warned not to take any chips in your body and not to worship this Antichrist. I have also warned you after the Warning to remove your TVs and computer monitors out of your houses so you do not look at the Antichrist's eyes of powerful deception. When you see mandatory chips in the body, massive disease spread by chem trails, and martial law, you should call on Me, and your guardian angels will lead you to the nearest refuge. These refuges will be places of My Blessed Mother's apparitions, holy ground places, or caves. At My refuges you will find the luminous cross and healing water to protect you from diseases and all illnesses. My angels will protect you from the evil ones who will be trying to kill you because you are with Me. The battle of good and evil will become more physical, but you will see the evil ones lose the Battle of Armageddon. There will be some who are martyred for their faith, but they will become instant saints. Have patience and hope in My power since at the height of the Antichrist's power, I will come and defeat him with My Comet of Chastisement. I will send the evil ones to hell, and renew the earth for My Era of Peace.”





Monday, October 13, 2014:

Jesus said: “My people, in My mission on earth I would give the people parables, but they did not always understand their true meaning. I gave My apostles the explanations of My parables so they could have the full meaning of what I was teaching them. For example, I gave a parable about the Sower, and I told My apostles that the seed represented the Word of God, and how various people received it. Even today, you read the Scriptures with My explanations, and people have different reactions and understanding of My Word. I want My people to not only read and hear My Word, but I want them to act on it out of love. I give various talents and graces to different people, so some achieve great works for Me, while others are not drawn to achieve much because of their little effort. Strive for the higher levels of heaven by giving your best efforts to evangelize souls. I also look into your hearts to see how each person reacts to the good and bad events in each person’s life. When you have everything going well, it is easy to respond positively to such events. It is when I test you with sicknesses, deaths, or injustices, that it is difficult for most people to handle. Some people are graced with My peace, and they are not disturbed, even though they react with love and compassion. There are others who are even resentful of Me that I would allow bad things to happen to them. Still others are critical of those who bother them, and they do not always have love for those who are causing them problems. It is not easy to love your enemies, but you should love everyone, even though you may hate or dislike the actions of others. I want My people to realize that I am watching all of their reactions to life’s events, so put more love in your responses, so you can keep My peace in your soul without being disturbed.”

Who Would Dare to Love ISIS? (A Letter from the People of the Cross)

https://www.youtube.com/watch?v=uSv4vBcFyvo