ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο ποδοσφαιριστής Ali Karimi τιμώρηθηκε από την ομάδα του επειδή δεν τήρησε το Ραμαζάνι

Η βεντέτα του ιρανικού ποδοσφαίρου Ali Karimi,επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας του,μετά την τιμωρία δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί επειδή κατεπάτησε την νηστεία του Ραμαζανιού

Η ποδοσφαιρική ομάδα Οτσέλουλ Αζίν ,στην οποία ανήκει ο Ali Karimi,ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 400000 ριαλίων(30.0000ευρώ)και επιπλέον του απαγορεύτηκε να συμμετάσχει στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.
Η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε στις 15 Αυγούστου εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς του προς την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά και της ομάδας,αλλά και επειδή δεν τήρησε δημόσια τη νηστεία του Ραμαζανίου.
Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν το μέρος του Καρίμι λέγοντας ότι πολλοί ποδοσφαιριστές δεν τηρούν το Ραμαζάνι,όταν έχουν προπόνηση.
Ο Al Karimi,που κατα καιρους έχει ονομαστεί ο «Μαραντόνα της Ασίας»είναι η βεντέτα της ιρανικής ομάδας.
Κατά το Ραμαζάνι,το οποίο ξεκίνησε την 12η Αυγούστου,οι πιστοί πρέπει να απέχουν απο το φαγητό,το ποτό και τις σεξουαλικές σχέσεις από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.Αυτοί που δεν το τηρούν δεν πρέπει να εμφανίζονται δημόσια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: