ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΥΡ ΚΑΤΑΝΑΛΙΣΚΟΝ!

Ὁ Ἀρχιερέας καὶ οἱ Ἱερείς το αγνοούν.
Κι αυτός που φωτογραφίζει επίσης...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως τι Λόγια να Υπάρξουνε να Περιγράψουνε αυτό το Θέαμα.

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μου ψάχνοντας κάτι στο διαδύκτιο βρήκα αυτή τη φωτογραφία. Άραγε γιατί θέλουμε τέτοιες αποδείξεις για το Θεό για τα θαυμαστά που τελούνται στη Θ.Λ; Δεν αρκεί η πίστη; Απο την άλλη δίνουμε αφορμή σε πολλούς εχθρούς μας (παπάς είμαι)να μας κατηγορούν για όλα αυτά. Πια η απόδειξη οτι η πιο πάνω φωτογραφία δεν είναι αποτέλεσμα photoshop;Θα μας πουν! Φυσικά εγώ δεν ρωτάω κάτι τέτοιο αλλά λέω ξεκάθαρα οτι είναι φτιαχτό!!!! Είμαι και ιερεύς!!! Όμως αυτό εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει. Γιατί ξέρω απο τη ζωή της εκκλησίας μας οτι κάτι τέτοια τα ζούν οι άγιοι και είναι γεγονότα. π.χ ο άγιος Σπυρίδωνας, (ο συμπατριώτης μου!)είχε αγγέλους να τον διακονούν τους οποίους έβλεπε!!!!!! Θέλουμε και φωτογραφία του τότε να το πιστέψουμε; Όχι βέβαια!!! Κατ εμένα αυτές οι φωτογραφίες είναι αχρείαστες!
Την γνώμη μου λέω.
Την ευχή σου να έχουμε!
Δεν με πειράζει αν δεν αναρτήσεςι το σχόλιο, μπορείς όμως να μου δώσεςι μια απάντηση

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Πάτερ μου την φωτογραφία δεν την δημοσίευσα γι αυτούς που δεν πιστευουν.Όπως λεει και στο Εαυγγέλιο του πλουσίου και του φτωχου Λαζάρου αυτοί και νεκρό να δουν να ανασταίνεται δεν πρόκειται να πιστέψουν.Η συγκεκρίμενη φωτογραφία ίσως να είναι photoshop ή αντανακλάση.Τωρα με την νεα τεχνολογία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Όμως υπάρχουν και παλαιοτερες φωτογραφίες όπου έχουν αποτυπωθεί θαυμαστά γεγονότα σε φώτο μη ορατές με γυμνό μάτι.
Πριν 2 μήνες λειτουργησε ένας ιερέας ρώσος στο προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος.Την ώρα που μοίραζε αντίδωρο η πρεσβυτέρα τον φωτογράφησε.Την φωτογραφία την είδα και εγώ με τα μάτα μου στην φωτογραφική μηχανή κατευθείαν.Δίπλα από τον ιερέα στεκόνταν ένας γεράκος.Ήταν ο Άγιος Σπυρίδων με τον σκούφο του!!Δυστυχώς παρότι μου το υποσχέθηκε δεν έχει φτάσει η φώτο στα χέρια μου.Εσεις βέβαια αν θα την δημοσίευα θα διαφωνούσατε.
Κάτι τέτοιες φωτογραφίες εγώ προσωπικά τις θεωρώ αναγκαίες.Έπειδη δυστυχώς πολλές φορές ο ζήλος μας στην Θεία Λειτουργία μειώνεται λόγω της ρουτίνας ή δεν συγκεντρωνόμαστε ψυχή τε και σώματι εμένα κάτι τέτοια γεγονότα και φωτογραφίες με αναζωογονούν,μου αυξάνουν τον ζήλο.
Εύχεστε αδελφέ υπερ εμού του αμαρτωλού