ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σύ, πού τέτοιο μήνα, Βαγγελίστρα μου, το πιο γλυκό μήνυμα άκουσες, μεσί­τεψε και για τις άλλες μάνες. Περίσσεψε ή απανθρωπιά....

 
Παναγιά μου,
Σύ πού τέτοιο μήνα ένωτίστηκες ό,τι πιο όμορφο άκουσε ποτέ γυναίκα από τότε πού πλάστηκαν οί άνθρωποι,Σύ πού είδες ό,τι πιο τραγικό άντίκρισε ποτέ μάνα, το Γιο Σου σταυρωμένο για τις άμαρτίες του κόσμου ολόκληρου.
 Σύ πού αιώνες τώρα αφουγκράζεσαι τους πόνους και τα βάσανα μανάδων και μανάδων και μεσιτεύεις στον Ίησού για παρηγοριά και σωτηρία.

 Πρέσβευε και τούτη τη χρονιά ,Παναγιά μου Παρθένα, ν ακούσουν οί μανάδες του κόσμου πώς τέλειωσαν όλοι οί πόλε­μοι, πώς στέρεψαν τα ποτάμια αίμα πού χύνονται στη γη για άνομα συμφέροντα.

  Πώς τέλειωσαν οί καραβιές τα ναρκω­τικά πού κάνουν τα όνειρα να σήπονται, πώς διαλύθηκαν τα νέφη από τη μόλυνση, πώς δεν θα πνίγουν, νύχτες τρικυ­μισμένες, άλλων μανάδων τα παιδιά αναζητώντας μία θέση στο φως του ήλι­ου σε κάποια φιλόξενη ακτή.

 Πώς δεν θα πεινάει παιδί, πώς δεν θα κοιτάζει κανένα φωτισμένες βιτρίνες με λαχτάρα και απελπισία, πώς μάνα άλλη δεν θα θρηνήσει μπροστά σε μνήμα πού χάσκει ανοιχτό.Δεν άκούς, Παναγιά μου κάθε μέρα, παρά μονάχα τον θρήνο και την αγωνία μανάδων και μανάδων του κόσμου για το μέλλον του το ίδιο, τα παιδιά μας.

 Σύ, πού τέτοιο μήνα, Βαγγελίστρα μου, το πιο γλυκό μήνυμα άκουσες, μεσί­τεψε και για τις άλλες μάνες. Περίσσεψε ή απανθρωπιά.... 
περιοδικό''Εφημέριος''

Δεν υπάρχουν σχόλια: