ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Ευχαρίστησε τους δικαστές για τα δις ισόβια! Είχε σκοτώσει δύο μπροστά στους περαστικούς...

  Όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε για την ποινή του αλλά είπε κι "ευχαριστώ". Ο λόγος για 58χρονο επιχειρηματία, ο οποίος στις 20 Σεπτεμβρίου 2005, είχε σκοτώσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, στη Ζάκυνθο, έναν 27χρονο ιδιοκτήτη καφέ και τον 20χρονο βοηθό του από την Αλβανία.
             Σε δις ισόβια, όπως και πρωτόδικα, καταδίκασε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τον 58χρονο, ο οποίος διατηρούσε σιδηρουργείο στη Ζάκυνθο.
             Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του.
           "Γνωρίζω ότι κατέστρεψα δύο οικογένειες και τη δική μου", είπε χαρακτηριστικά.

             Μάλιστα όταν το δικαστήριο εκφώνησε την απόφασή του, ψέλλισε προς την έδρα "σας ευχαριστώ πολύ".                   
            Ο δράστης διατηρούσε σιδηρουργείο στη Ζάκυνθο. Ο 27χρονος είχε καφέ στο νησί και είχε ζητήσει από τον σιδηρουργό να του φτιάξει μια κατασκευή για το κατάστημά του. Του ζήτησε 4.500 ευρώ και το θύμα του παρέδωσε δύο επιταγές των 3.000 και των 1.500 ευρώ αντίστοιχα. Ωστόσο ο κατηγορούμενος αθέτησε τη συμφωνία και ο 27χρονος του ζητούσε να του επιστρέψει την επιταγή των 1.500 ευρώ.
              Ο κατηγορούμενος αρνιόταν Οι προστριβές ήταν διαρκείς.
             Την ημέρα του φονικού ο 58χρονος περνούσε με το ΙΧ έξω από το κατάστημα του θύματος. Ξέσπασε καβγάς και τότε ο κατηγορούμενος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήρε από το εσωτερικό του μια καραμπίνα και πυροβόλησε κατά του καταστηματάρχη και του βοηθού του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: